Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Accountantskantoor Gilze

Locatie Gilze

Gilze

In Gilze is het in 1995 allemaal begonnen. John Vermetten begon als zelfstandig accountant in Gilze en bouwde vanuit daar de Vermetten Groep uit tot de organisatie zoals we die nu kennen. Na al die jaren is Vermetten niet meer weg te denken uit het straatbeeld van het centrum van Gilze en het kantoor aan het Bisschop de Vetplein is nog steeds de standplaats voor veel teams in de organisatie. 

In totaal werken we vanuit Gilze met ruim 80 collega’s. Als je hier rondloopt, kom je collega’s tegen van onze accountancy samenstelpraktijk, maar ook van Cijfer 10, de fiscale praktijk of van HR en marketing. In het onlangs verbouwde pand is het gezellig en fijn werken. Met elkaar, zonder gedoe! 

Op donderdagmiddag drinken we graag een drankje met elkaar om de dag en voor sommige collega’s de week af te sluiten. Daarnaast zien we elkaar buiten werktijden om tijdens de zomerborrel, Sinterklaasviering, Kerstborrel en de uitjes die de PV organiseert.

Expertises in Gilze: 

Onze vestiging in Gilze is goed bereikbaar met de auto of met de bus vanaf Tilburg. Je kunt voor en achter het pand gratis parkeren.