Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Strategie van Vermetten

Zonder gedoe.

Vermetten heeft een passie voor ondernemen. Hierin neem jij je eigen rol in. Je pioniert, ontdekt, verbetert en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Blijf wie je bent, maar ga wel de uitdaging aan. Je bepaalt ook zelf de route daarbij. Wij geloven erin dat dat motiverend werkt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor onze klanten.

Strategie van Vermetten

in 1,5 minuut

Bij Vermetten geloven we in voortdurende groei en het opbouwen van expertise. Daarom hebben we onze eigen Vermetten Academy, waar we jou uitdagen en inspireren om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Met zowel klassikale als online trainingen en cursussen, afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelingsbehoeften, streven we ernaar om jouw expertise naar een hoger niveau te tillen. Of je nu wilt specialiseren binnen een specifiek vakgebied of een brede kennis wilt opbouwen, onze ervaren trainers en samenwerkingen met gerenommeerde opleiders zoals Nyenrode en Tilburg University staan garant voor hoogwaardige educatie.

Bij Vermetten geloven we in het creëren van een omgeving waarin groei en ontwikkeling worden gestimuleerd. Of je nu net begint bij Vermetten of al jarenlang deel uitmaakt van ons team, de Vermetten Academy is er om jou te ondersteunen op jouw reis naar professionele ontwikkeling. We streven ernaar om samen te groeien en te excelleren in ons vakgebied, zonder gedoe maar met de nodige steun en inspiratie.

Deskundig. Daadkrachtig. Doeltreffend.

Bij Vermetten

Wanneer je werkt bij Vermetten | accountants en adviseurs draait alles om deskundigheid, openheid, daadkracht en doeltreffendheid. Aan de hand van deze drie kernwaarden voorzien wij ondernemingen van het beste advies en de slimste dienstverlening. ‘Deskundigheid zonder gedoe’ is daarbij ons motto. Herken jij jezelf daarin? Sluit je dan aan bij meer dan 400 collega’s in vestigingen door heel Brabant!  

Bij Vermetten

Kom je verder

Of je nu net begint of al wat meer gevestigd bent: bij Vermetten kom je altijd verder. Je hoeft geen vastomlijnd carrièrepad te volgen om uiteindelijk aan tafel te komen. Nee, je zit gelijk aan tafel. Je praat mee, je doet mee. En je maakt je eigen keuzes. Je komt terecht in een omgeving waar je jezelf kunt zijn, en waar je uitgedaagd wordt om te groeien.

Maak het verschil

Ga verder met Vermetten. Jij maakt het verschil voor jouw klanten. Het verschil tussen stilstand en vooruitgang. Tussen winst en verlies. Want als jij de kansen grijpt die je ziet, dan kom jij verder met Vermetten. En komen wij én onze klanten verder door jou. Win-win

Bij Vermetten

Hebben we passie voor ondernemen

Bij Vermetten | accountants en adviseurs herkennen we in jouw enthousiasme en daadkracht onze eigen passie voor ondernemen. Wanneer je kan zijn wie je bent en kan doen wat je leuk vindt, dan ga je met plezier naar je werk. Je bepaalt dus zelf je eigen route. Dit plezier straal je uit. Niet alleen op je collega’s, maar ook op je klanten. Jouw plezier en enthousiasme werken aanstekelijk! Zo kun je alle uitdagingen aan, dus grijp zelf de teugels.

Vrijheid en eigen initiatief

Bij Vermetten stippel je je eigen pad uit. Wij zijn minder strak georganiseerd dan de grote kantoren. Wij geven onze medewerkers veel vertrouwen, maar ook veel verantwoordelijkheden om te groeien. We bieden wel kaders, maar vooral veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Daardoor zul je fouten maken en dat mag. Wij vinden namelijk dat we daar alleen maar beter van worden. Dan zijn je collega’s er altijd om je rugdekking te geven.

Je werkt niet achter de schermen, maar gaat direct mee naar klanten. Wij geven jou de vaardigheden, tools en het vertrouwen dat je nodig hebt. Je krijgt ontwikkel- en groeimogelijkheden, zodat jouw kennis up-to-date blijft.

Je toekomstige collega's aan het woord

Brabantse inslag, zonder gedoe.

Bij Vermetten kun je zijn wie je bent – en vanuit je eigen identiteit samen met jouw collega’s bouwen aan iets moois. Wij geven jou de vaardigheden, tools en het vertrouwen dat je nodig hebt. Je krijgt van ons de spreekwoordelijke vleugels om te kunnen vliegen. Zo geef je je carrière een vliegende start. Maar zelf blijven we graag met beide benen op de grond. Dat zal onze nuchtere, Brabantse inslag wel zijn. We zeggen niet voor niets: Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe. Past dit bij jou? Maak met Vermetten het verschil voor onze klanten. Je maakt het verschil tussen winst en verlies, en tussen stilstand en vooruitgang. Grijp dus de kansen die je ziet. Niet alleen jij komt dan verder met Vermetten, maar onze klanten ook.

Onze expertises

Werken voor een baas - of - werken als een baas?

Verder met vermetten

Bij Vermetten krijg je meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf achter het stuur te zitten. We hebben plezier met elkaar én onze klanten. Je kunt 100% jezelf zijn; een ondernemende accountant zonder gedoe. Kortom werken als een baas.

Driedelig grijs - of - aan wat je zelf
wilt?

Verder met Vermetten

Bij Vermetten hebben we passie voor ondernemen. Jij bent een pionier die zelf zijn of haar route uitstippelt. Je krijgt de ruimte om je werk te doen op je eigen manier. Dat zorgt voor de nodige motivatie, voor jezelf, voor ons bedrijf én voor onze klanten.