Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Over Vermetten

Deskundig zonder gedoe

Wanneer je werkt bij Vermetten | accountants en adviseurs draait alles om deskundigheid, daadkracht en doeltreffendheid. Aan de hand van deze drie kernwaarden voorzien wij ondernemingen van het beste advies en de slimste dienstverlening. ‘Deskundigheid zonder gedoe’ is daarbij ons motto. Herken jij jezelf daarin? Sluit je dan aan bij 300 collega’s in vestigingen in heel Brabant!  

Strategie van Vermetten

in 1,5 minuut

Maak het verschil

Bij Vermetten kom je verder

Of je nu net begint of een gevestigde naam bent: bij Vermetten | accountants en adviseurs kom je altijd verder. Je hoeft geen vastomlijnd carrièrepad te volgen om uiteindelijk aan tafel te komen. Nee, je zit gelijk aan tafel. Je praat mee, je doet mee.

Ga verder met Vermetten. Jij maakt het verschil voor jouw klanten. Het verschil tussen stilstand en vooruitgang. Tussen winst en verlies. Grijp de kansen die je ziet en kom verder met Vermetten. Dan komen wij verder door jou. Win-win.

Je toekomstige collega's aan het woord

Bij Vermetten

Staat werkgeluk centraal

Bij Vermetten | accountants en adviseurs investeren we in het vergroten van werkgeluk. Je kent vast wel de uitdrukking ‘Je leeft niet om te werken’. Wij vinden het vooral belangrijk dat je leeft tíjdens je werk! Wanneer je kan zijn wie je bent en kan doen wat je leuk vindt, dan ga je met plezier naar je werk. Dit plezier straal je uit. Niet alleen op je collega’s, maar ook op je klanten. Jouw plezier en enthousiasme werken aanstekelijk!

Vrijheid en eigen initiatief

Bij Vermetten stippel je je eigen pad uit. Wij zijn minder strak georganiseerd dan de grote kantoren. Wij geven onze medewerkers veel vertrouwen, maar ook veel verantwoordelijkheden. We bieden wel kaders, maar vooral veel vrijheid en ruimte voor initiatief. Je werkt niet achter de schermen, maar gaat direct mee naar klanten. Wij geven jou de vaardigheden, tools en het vertrouwen dat je nodig hebt. Je krijgt ontwikkel- en groeimogelijkheden, zodat jouw kennis up-to-date blijft.

Dit is waar we voor staan

Kernwaarden
van Vermetten

Bij Vermetten vind je het beste van twee werelden. We combineren de expertise van een groot kantoor met de snelheid en flexibiliteit van een kleinere organisatie. Met onze persoonlijke benadering maken we het verschil. Sluit je bij ons aan? Bekijk de vacatures en solliciteer! 

 • Deskundig

  Bij Vermetten combineren we de expertise van een groot kantoor met de snelheid en flexibiliteit van een kleinere organisatie. We zijn professioneel én persoonlijk in onze benadering naar klanten.

 • Daadkrachtig

  Onze collega’s houden van hun vak. Met onze kennis en daadkracht leveren we een concrete bijdrage aan succesvol ondernemerschap voor onze klanten. We zeggen wat we doen en we doen wat we beloven.

 • Doeltreffend

  Ons doel is om bij te dragen aan het succes van ondernemers. Samen boeken we resultaten waar onze klanten verder mee komen. We houden niet van gedoe. Dat zal onze Brabantse, nuchtere inslag wel zijn!

Brabantse gezelligheid, zonder gedoe.

Bij Vermetten kun je zijn wie je bent – en vanuit je eigen identiteit samen met jouw collega’s bouwen aan iets moois. Wij geven jou de vaardigheden, tools en het vertrouwen dat je nodig hebt. Je krijgt van ons de spreekwoordelijke vleugels om te kunnen vliegen. Maar zelf blijven we graag met beide benen op de grond. Dat zal onze nuchtere, Brabantse inslag wel zijn. We zeggen niet voor niets: Deskundig, daadkrachtig en doeltreffend. Zonder gedoe.

Waar wij voor staan bij Vermetten: 

 • Vertrouwen en verantwoordelijkheden
 • Brabantse gezelligheid en nuchterheid
 • Ontwikkel- en groeimogelijkheden
 • Aandacht voor werkgeluk

Bij Vermetten vind je het beste van twee werelden. We combineren de expertise van een groot kantoor met de snelheid en flexibiliteit van een kleinere organisatie. Met onze persoonlijke benadering, richting onze klanten én collega’s, maken we het verschil. Bij Vermetten kom je verder!

Onze expertises

Werken voor een baas - of - werken als een baas?

Verder met vermetten

Driedelig grijs - of - aan wat je zelf wilt?

Verder met Vermetten