Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Medewerkersblog

De no-nonsense houding van Jessy benadrukt het karakter van Vermetten, daadkrachtig en zonder gedoe.

Jessy Klootwerk werkt sinds maart 2022 bij Vermetten als junior loonadministrateur. Een dynamische functie met een divers klantenpakket, van huisartsen tot bedrijven in de metaalindustrie. Deze dynamiek is leuk en tegelijk een uitdaging omdat geen één CAO is hetzelfde is. Aan ambitie geen gebrek! Naast haar voltijdbaan volgt Jessy een PDL-opleiding.

Jessy werkt voordat ze bij Vermetten in dienst komt 2,5 jaar bij een technische groothandel op de HR-afdeling als medewerker personeelszaken. Ze ontdekt haar voorkeur voor het salarisgedeelte in personeelszaken. Door medestudenten wordt ze enthousiast gemaakt voor de functie loonadministrateur bij een accountantsbureau. “Ik was op zoek naar meer uitdaging in salarissen, gewoon met cijfers werken. De verhalen die ik hoorde over het werken bij een accountantskantoor als loonadministrateur maakten me enthousiast.” Zo gaat ze op zoek naar vacatures als loonadministrateur. De keuze voor Vermetten was snel gemaakt. “De vacaturetekst sprak mij aan, anders dan bij anderen, veel informeler.” Dat gevoel is voor haar bevestigd tijdens het eerste gesprek. 
 

Met de informele werksfeer zit het wel goed bij Vermetten

De eerste kennismaking is via Teams en het tweede gesprek op locatie. “Op het moment dat ik het kantoor van Vermetten binnenstapte voelde ik gelijk een goede sfeer. De collega’s die er waren, het leuke gesprek en worstenbrood!” Een symbool voor de Brabantse gezelligheid? “Voor mij wel, ja! Dat soort dingen dragen bij aan het gevoel dat het allemaal niet zo star is. Dat er worstenbrood was, was toeval hoor, maar dat bevestigde voor mij dat het met de informele werksfeer wel goed zit.” Dat beeld is na de eerste maanden onveranderd gebleven voor Jessy. “De eerste weken komt er veel op je af, veel informatie, uitleg over systemen en natuurlijk collega’s leren kennen. Het helpt dat iedereen een praatje komt maken en bij vragen voor je klaarstaat.” Jessy staat er niet alleen voor, Mariëlle zorgt voor een vlotte onboarding. “Dat vind ik heel fijn, dat ik samen met een senior medewerker mijn klantenpakket kan doornemen. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik goed ben ingewerkt.” 

Werken en leren: opladen in het weekend en maandag weer fris aan de bak

Het is hard werken om een PDL-opleiding naast een voltijdbaan te volgen. Daarom is een goede werk- en privé verhouding een pré. Jessy pakt dat van nature op. “Ik kan goed mijn werk loslaten als ik vrij ben. In het weekend heb ik tijd voor ontspanning en dan maandag weer fris aan de bak!” De no-nonsense houding van Jessy benadrukt het karakter van Vermetten, daadkrachtig en zonder gedoe. Het is nu even hard werken, maar de beloning volgt. De ambitie van Jessy is om door te groeien naar medior salarisadministrateur. “Ik ben volgend jaar april klaar met de PDL-opleiding. Ondertussen ga ik meer ervaring en kennis opdoen, elke dag leer ik bij. Alles op zijn tijd.” 

Deskundig, daadkrachtig, doeltreffend en zonder gedoe voor Jessy

De kernwaarden van Vermetten blijven Jessy niet onopgemerkt. “Deskundig zit voor mij in mijn werk als loonadministrateur. Ik regel zaken voor klanten waar ik gedegen kennis voor nodig heb.” Een PDL-opleiding volgen naast een 40-urige baan is niet voor iedereen weggelegd, maar Jessy gaat ervoor. Dat is daadkrachtig én doeltreffend. “Ik heb een doel voor ogen en dit wil ik graag behalen. Net zoals mijn opleiding halen een doel is, werk ik ook volgens een planning met doelstellingen voor klanten. Ik zorg dat lonen op tijd worden betaald en casussen zijn opgelost voor een bepaalde datum. Daar werk ik dan doeltreffend naartoe.” Zonder gedoe betekent voor Jessy: “Het klanten makkelijk maken en gericht zaken oplossen.”

Werkgeluk voor Jessy bij Vermetten

Voor Jessy is werkgeluk bij Vermetten veelzijdig. “Ik vind het écht leuk om alle klanten te helpen. Het geeft me een goed gevoel wanneer ik zaken afrond. Er is veel afwisseling in de functie. Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn werk leuk en uitdagend.” Collega’s zijn een grote toevoeging aan het werkgeluk. “Ik ben 27 jaar en ik vind het fijn dat er in mijn team een goede mix is van mijn collega’s van mijn leeftijd. Vermetten is gewoon een mooi bedrijf!”