Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Medewerkersblog

“Het gevoel bij Vermetten was gelijk goed.”

Simone Vissers is inmiddels drie jaar werkzaam als Assistent Accountant bij Vermetten Tilburg. Een hele afwisselende baan, zegt ze zelf. “Ik verricht verschillende werkzaamheden en dat maakt mijn functie zo leuk!” In deze blog deelt Simone haar ervaringen in haar rol bij Vermetten.

 

Het gevoel was gelijk goed

Simone is via een kennis terecht gekomen bij Vermetten. “Zij kende iemand die op een andere vestiging werkte en die hele goede ervaringen met Vermetten had. De functie sloot goed aan bij mijn opleiding, dus ik besloot te solliciteren.” Simone hoefde er niet lang over na te denken. Van beide kanten wisten ze dat het een match was. “Het gevoel bij Vermetten was gelijk goed. Ik heb maar één gesprek nodig gehad. Al snel kreeg ik te horen dat ik mocht starten, wat heel fijn was. Als het goed is, is het goed." En na drie jaar kan Simone gelukkig nog steeds zeggen dat het een goede keuze is geweest!

 

Van Junior Assistent naar volwaardig Assistent Accountant

Na haar hbo-opleiding is Simone bij Vermetten begonnen als Junior Assistent. Daar combineerde ze haar werk met de theoretische opleiding voor Accountant-Administratieconsulent (AA). Bij Vermetten kreeg ze daar gelukkig genoeg ruimte voor, vertelt ze. “Je krijgt hier vrijheid. Als je aan het einde van de rit je werk af hebt en je maakt je uren, dan is het allemaal prima." Nadat ze het theoretische deel van haar studie had afgerond is ze fulltime gaan werken en verder gegaan met het praktijkdeel van de studie. “Naarmate je meer leert, krijg je ook meer verantwoordelijkheid. Nu wordt er veel meer aan mij overgelaten dan in het begin. In het begin kreeg ik alleen eenvoudige aangiftes en jaarrekeningen, maar nu krijg ik steeds complexere opdrachten, wat het erg interessant maakt. Ook heb ik veel meer klantcontact."

 

Een functie met diversiteit en verantwoordelijkheid

Als Assistent Accountant verwerkt Simone de administraties tijdens de BTW maanden, stelt ze jaarrekeningen samen en dient ze aangiftes in. “Wat ik leuk vind aan deze functie is de diversiteit van werkzaamheden en verantwoordelijkheid die ik krijg,” vertelt ze enthousiast. “Naarmate je verder groeit en jezelf ontwikkelt, mag je steeds meer doen en steeds zelfstandiger werken. Als je aangeeft dat je iets leuk vindt om te doen, krijg je daar ook meer kansen voor.”

 

De voordelen van een groot en een klein kantoor in één

Wat Simone zo fijn vindt aan Vermetten, is de grootte van het kantoor. Dat trok haar uiteindelijk ook over de streep om hier te komen werken. “De doorgroeimogelijkheden zijn groot, vergelijkbaar met een groot kantoor en tegelijkertijd voelt het door de kleinere vestigingen vertrouwd, zoals bij een klein kantoor.” Toen Simone wat langer bij Vermetten werkzaam was, merkte ze nog meer fijne dingen op. Het was helemaal niet zo statisch en zakelijk als wat ze vooraf verwacht had. “Hier loop je gewoon bij iedereen binnen,” vertelt ze. “Het maakt niet uit wat je functie is, iedereen is gelijk en de sfeer is informeel.”

 

Een toekomst vol groei en ontwikkeling: dat doen we samen

Simone vindt dat je ergens moet werken waar je jezelf kunt zijn en je jezelf kunt ontwikkelen, zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk vlak. “Toen ik begon was ik met 23 jaar vrij jong. Je krijgt hier de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om door te leren. Iedereen heeft een buddy waarmee je regelmatig praat, zowel over werk gerelateerde- als privézaken. Maar los van mijn buddy kan ik op kantoor bij iedereen terecht."

 

Hoe ziet Simone haar toekomst bij Vermetten? “Mijn ambities binnen Vermetten zijn om langzaam te groeien, steeds meer klantcontact te hebben en volledig zelfstandig te worden. Ik wil steeds dieper in mijn functie duiken."

 

Simone Vissers is een goed voorbeeld van de groeimogelijkheden die Vermetten biedt aan haar medewerkers. Haar verhaal laat zien dat een carrière bij Vermetten de kans biedt om zowel professioneel als persoonlijk te groeien, met de ondersteuning en de waarden die het bedrijf te bieden heeft.

 

Past dit ook bij jouw waarden? Kom erachter! Bekijk onze vacatures.