Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Werkstudentschap

Stage of werkstudentschap fiscaal

Ben jij op zoek naar een interessante werkstudentschap of stage waarin je jouw fiscale kennis kunt inzetten en verder ontwikkelen? Wil je onderdeel worden van een energiek team dat jou de kans biedt om te groeien? Kom verder met Vermetten!

Wat ga je doen als stagiair/werkstudent in de fiscale praktijk?

Als stagiair/werkstudent in onze fiscale praktijk werk je vanaf dag één mee. Je krijgt een vaste begeleider die jou de kneepjes van het vak gaat leren. Je ondersteunt de belastingadviseurs met wat jij geleerd hebt in jouw studie, zodat je deze theorie in de praktijk kan brengen. Benieuwd hoe het is als stagiair of werkstudent fiscaal bij Vermetten? Lees hieronder de ervaring van één van onze collega's: 

"Waarom ik het zo naar mijn zin heb bij Vermetten komt door de informele sfeer op kantoor, waardoor ik het gevoel heb dat ik altijd bij iedereen binnen mag lopen om vragen te stellen (en dat doe ik heel veel als starter). Daarnaast krijg ik vanaf het begin al heel veel verantwoordelijkheid, maar heb ik wel altijd collega’s waar ik op terug kan vallen en die me willen helpen. Als laatste vind ik het ook heel belangrijk dat ik hier veel kan leren, omdat er veel verschillende collega’s zijn die allemaal hun eigen specialisme hebben waar ze veel van weten."

Dat klinkt natuurlijk heel mooi, maar hoe ziet jouw functie als stagiair/werkstudent fiscaal binnen Vermetten eruit?

  • Het voorbereiden en uitwerken van adviezen;
  • Het opstellen van fiscale aangiften (IB, VpB en BTW);
  • Het uitzoeken van fiscale vraagstukken;
  • Het ondersteunen van belastingadviseurs.
     

Wat bieden wij jou?

Allereerst bieden we je een stage- of werkplek waar je alle ruimte en vrijheid krijgt om je eigen ontwikkelpad te volgen. Je zult voor diverse klanten werken, waardoor je een goed beeld krijgt van verschillende vraagstukken. Onze begeleiding is persoonlijk en afgestemd op jouw voorkeuren. Wil je met verschillende specialisten meelopen? Ook dat is mogelijk! Na je stage- of werkstudentschap krijg je de kans om verder te groeien binnen Vermetten.
 

Wie ben jij?

Je staat aan het begin van jouw carrière en bent er klaar voor om de eerste stappen te maken in als medewerker in het fiscale vakgebied. Aan motivatie om van anderen te leren ontbreekt het bij jou niet. Je bent gewend om actief mee te denken en met ideeën te komen.

Daarnaast zien we graag terug op je CV:

  • Je volgt een studie op hbo of wo-niveau in de richting van fiscaal recht of fiscale economie;
  • Je zit in de afrondende fase van jouw bachelor of master; 
  • Je bent minstens twee dagen per week beschikbaar;
  • Je hebt ambities om jezelf verder te ontwikkelen in het fiscale vakgebied.

Wie is Vermetten?

Vanaf negen vestigingen verspreid door Noord-Brabant maken wij graag hét verschil voor onze klanten. Dat lukt ons alleen met betrokken, enthousiaste en deskundige medewerkers. Elk kantoor is kleinschalig en overzichtelijk waardoor iedereen elkaar goed kent. Mét de professionaliteit van een grote organisatie. Als ondernemend werknemer draag jij bij aan onze passie voor ondernemen en aan het succes van onze klanten.

Ondernemend werknemerschap betekent eigen pad uitstippelen en zelf keuzes maken. Wij bieden jou de faciliteiten en zorgen voor rugdekking waar nodig. Werken bij Vermetten betekent werken in een lerende organisatie, op basis van openheid en gelijkwaardigheid. Wanneer je werkt bij Vermetten draait alles om deskundigheid, daadkracht en doeltreffendheid. En dat zonder gedoe.

Ons Fiscaal/Juridisch team bestaat uit 40 collega’s, verdeeld over de vestigingen heen. De cultuur van de afdeling kenmerkt zich als open en transparant. Ontwikkeling van collega’s staat hoog in het vaandel. We combineren de expertise van een groot kantoor met de snelheid en flexibiliteit van een kleinere organisatie.
 

Solliciteren?

Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, solliciteer dan direct via onze site. Wil je graag meer weten over de functie en/of over Vermetten? Ons recruitmentteam vertelt je met veel plezier alles wat je wilt weten. Je kan contact opnemen met hen via 06-59866300 of solliciteren@vermetten.nl.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure.