Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Vermetten Academy

Bij Vermetten geloven we in voortdurende groei en het opbouwen van expertise. Daarom hebben we onze eigen Vermetten Academy, waar we jou uitdagen en inspireren om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. We streven ernaar om samen te groeien en uit te blinken in ons vakgebied, zonder gedoe maar met de nodige steun en inspiratie. Ontdek wat mogelijk is op jouw moment!

Superhelden worden niet geboren, maar gemaakt

Als professional bij Vermetten ben je de steun en toeverlaat van je klanten. Je bent hun superheld die moeiteloos jongleert met cijfers, wetteksten of btw-tarieven. Je lost complexe financiële vraagstukken in een handomdraai op, weet dit in heldere taal uit te leggen en gaandeweg tover je ook nog de nodige praktische adviezen uit je mouw. Maar weet je wat? Superhelden worden niet geboren, die worden gemaakt. Zo ook in onze eigen Vermetten Academy, waarin wij jou uitdagen om te blijven groeien en jouw potentieel te ontdekken.

Ontdek en ontwikkel jouw talenten

De Vermetten Academy biedt een breed scala aan trainingen en cursussen, zowel klassikaal als online. Waarom? Omdat we weten dat iedereen anders is en andere behoeften heeft. Aanvullend op de competenties die je al bezit om bij Vermetten te werken, bieden we in onze Academy de mogelijkheid om (verder) te verdiepen in vitaliteit, advisering, M&A, zakelijk Engels en of timemanagement. Zo kun je ontdekken waar jouw talenten liggen en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Onze ervaren trainers en samenwerkingen met gerenommeerde opleiders staan garant voor hoogwaardige educatie.

Maak kennis met Vinn

Wij introduceren Vinn, de toegewijde Vermetten coach die jou tijdens je persoonlijke ontwikkeling zal ondersteunen. Met zijn expertise en ervaring, zal hij jouw reis binnen de Vermetten Academy ondersteunen en jou stimuleren om je volledige potentieel te benutten. Of je nu net begint bij Vermetten of al jarenlang deel uitmaakt van ons team, Vinn wijst je de weg!

3 fases naar succes

In de Vermetten Academy doorloop je drie fases, waarbij we jou op maat begeleiden, zodat jij op jouw eigen tempo je grenzen kunt verleggen.

  1. Junior: ontdek je potentieel
    Als junior is het helemaal oké dat je nog niet precies weet waar je staat in jouw carrière. Met gerichte begeleiding en trainingen uit onze Academy ondersteunen we jou om jouw potentieel te ontdekken en te groeien in jouw vakgebied.
  2. Medior: Balans in groei
    Als medior begrijpen we dat de balans tussen werk en privé van groot belang is. Onze Vermetten Academy biedt jou verdiepende trainingen en cursussen die jouw professionele ontwikkeling ondersteunen en tegelijkertijd tools geeft om jouw work-life balance in evenwicht houden. Met onze flexibele aanpak kun jij blijven groeien en uitblinken in jouw carrière, zonder concessies te doen aan jouw persoonlijke leven
  3. Senior: Inspireer en deel jouw expertise
    Als senior in jouw vakgebied heb je veel waardevolle ervaring opgedaan. Nu is het tijd om jouw kennis te delen en anderen te inspireren. Onze Vermetten Academy biedt jou de mogelijkheid om bij te dragen aan kennisoverdracht. Word een mentor, begeleid anderen, en laat jouw expertise schitteren als een voorbeeld voor anderen.

Vit met Vermetten

Voel jij je vitaal? Vind je dat je voldoende beweegt, dat je brein op tijd aan en uit staat, en dat er balans is in je werk- en privétijd? Je weet pas of je vitaal bent in je lijf en je hoofd, als je je er bewust van bent. Dán kun je keuzes maken en eventueel actie ondernemen. Op jouw manier, jouw moment en jouw tempo.

Bij Vermetten letten we graag op gezondheid in brede zin. Niet door je van alles op te leggen, maar door initiatieven te ondersteunen en kennis te delen. Als we elkaar kunnen inspireren, komen we mijlenver. Zo blijven we allemaal fit, met de V van Vermetten.

In de Academy vind je een breed aanbod aan e-learnings en audioboeken op het gebied van vitaliteit. Daarnaast organiseren wij regelmatig activiteiten die bijdrage in de (mentale) gezondheid, denk hierbij aan bootcamp, masterclass over voeding, etc. Zo kun jij jouw vitaliteit naar een hoger niveau tillen en optimaal genieten van zowel je professionele als persoonlijke leven.

Verder groeien met Vermetten

Dus, word jij een superheld in jouw vakgebied? Kies dan voor Vermetten. Ontwikkel je competenties, verbeter je vitaliteit en til je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau. Durf jij de uitdaging aan? Kom werken bij Vermetten en profiteer van de mogelijkheden van onze Vermetten Academy!