Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Medewerkersblog

Wij willen doorgroeien tot de gaafste salaris & HR-dienstverlener van Brabant!

Jorrit Jansen werkt als manager van de afdeling loonadministratie bij Vermetten |accountants en adviseurs. Hij vertelt graag waarom hij zo enthousiast is over zijn werk bij Vermetten. De afwisseling, het dynamische karakter, maar ook de goede sfeer in het team en de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling maken dat Jorrit met plezier aan zijn werkdag begint. “Bij Vermetten staat de mens centraal en dat merk je in alles wat we doen!”

Van loonadministrateur naar manager

Jorrit is 21 jaar geleden gestart bij De Wolf en Partners, dat later werd overgenomen door Vermetten. Bij Vermetten heeft hij zich ontwikkeld tot manager loonadministratie, een positie die hij onlangs heeft verworven. Hij ambieerde deze functie vanwege zijn verlangen om meer met mensen te werken.

Een afwisselende, dynamische baan

Het leukste aan zijn werk, vindt Jorrit de afwisseling in zijn werk en het dynamische karakter ervan. “Geen dag is hetzelfde bij Vermetten en je weet ’s ochtends nooit hoe de dag eruit gaat zien. Ik heb leuke collega’s en er heerst een Brabantse gezelligheid bij Vermetten.” Dit alles maakt dat Jorrit iedere dag met plezier naar zijn werk gaat. “Ik werk graag met mensen en help eraan mee dat de salarisadministratie op een goede manier verloopt. Daarnaast denk ik mee over hoe we onze klanten kunnen ontzorgen.”

Een goede sfeer in het team

Een ander aspect dat Jorrit leuk vindt aan zijn werk, is de begeleiding van collega’s. Een grote betrokkenheid is daarbij belangrijk voor Jorrit. “Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen.” Er zijn dan ook verschillende doorgroeimogelijkheden bij Vermetten. Om deze doorgroeimogelijkheden te kunnen bieden, is Vermetten in 2022 de Vermetten Academy gestart. Hiermee geeft Vermetten hun medewerkers de kans om zich te ontplooien, op hun eigen manier. Jorrit: “Hierbij is er aandacht voor zowel persoonlijke groei als inhoudelijke ontwikkeling. De focus ligt op het werk doen waar je energie van krijgt. Wij hebben de ambitie om de gaafste salaris & HR-dienstverlener van Brabant te worden.”

Doorgroeien binnen Vermetten

Binnen Vermetten heerst een open en professionele werksfeer. Jorrit: “We werken veel samen binnen het team en zoeken elkaar buiten het werk ook op tijdens informele activiteiten. Ook is Vermetten een platte organisatie met veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap.” De werksfeer maakt dat Jorrit al 21 jaar voor Vermetten werkt. Hij heeft zich in de loop der jaren goed ontwikkeld!

De waarden van Vermetten

Jorrit staat helemaal achter de waarden van Vermetten: deskundig, daadkrachtig, doeltreffend en zonder gedoe. Jorrit: “Ik werk er graag aan mee om klanten op een deskundige manier helder te adviseren en hun salarisadministratie zonder te veel gedoe te volbrengen. Dit doen we op een daadkrachtige, proactieve manier.”

Kom ook werken bij Vermetten!

Vermetten is doorlopend op zoek naar mensen die zich willen aansluiten bij het team én die zich verder willen ontwikkelen. Wat betreft opleidingsmogelijkheden is het goed geregeld bij Vermetten! Als je vanuit een ander vakgebied bij Vermetten komt werken als loonadministrateur, word je zowel intern als extern opgeleid. Zo krijg je onder meer de PDL-opleiding aangeboden. Hierin word je in
12 maanden opgeleid tot salarisadministrateur. Op deze manier leer je snel de fijne kneepjes van het vak. Jorrit: “Door de mogelijkheden die Vermetten biedt voor zogenaamde zij-instromers, is het voor iedereen mogelijk om een carrièreswitch naar loonadministrateur te maken en de fijne werksfeer bij Vermetten te ervaren. Zo hebben we op de afdeling loonadministratie een collega die voorheen schoonheidsspecialiste was, maar nu als specialist haar eigen klanten ondersteunt en adviseert.” Jorrit: “Mensen die bij ons komen werken, zeggen al snel dat ze werken bij een superleuk bedrijf.”