Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Vermetten geeft openingen in lastige zaken op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2019

Op 26, 27 en 28 november worden in Gorinchem de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen georganiseerd: dit is dé vakbeurs voor rundveehouders, akkerbouwers en loonwerkers. Bezoek de beursstand (nr. I111) van Vermetten Agro en laat u informeren over de huidige agroproblematiek. U ontvangt een leuke attentie bij bezoek aan onze stand!

Evenementenhal Gorinchem is op 26, 27 en 28 november het decor voor de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen. Dit is dé vakbeurs waar rundveehouders, akkerbouwers en loonwerkers uit alle windstreken elkaar ontmoeten en waar ze kennismaken met de nieuwste landbouwmachines en innovatieve producten. Vermetten Agro is gespecialiseerd in accountancy en advies voor ondernemingen in de agrarische sector en informeren bezoekers van de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen over onze dienstverlening.

Vermetten geeft openingen in lastige zaken
Bij Vermetten Agro staan we voor deskundigheid zonder gedoe. De agrosector is onderhevig aan vele wijzigingen in wet- en regelgeving. Bezoek onze stand (nr. I111), laat u informeren over de huidige agroproblematiek en ontvang een leuke attentie. Vermetten geeft openingen in lastige zaken!

 

Aanwezigheid Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Relaties van Vermetten hebben reeds activatiecodes om gratis relatiekaarten te verzilveren voor de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen thuis of per e-mail ontvangen. Heeft u niets ontvangen? Neem dan contact op met marketing@vermetten.nl en ontvang vandaag nog uw activatiecodes.