Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Sponsoring: steun voor lokale initiatieven en evenementen

Het wielercriterium is echter zeker niet het enige evenement dat Vermetten | accountants en adviseurs ondersteunt, vertelt Maurice Bartels, bedrijfsadviseur. “Want het aantal vestigingen van het bedrijf is sinds 2015 gegroeid van één naar negen. In de meeste gevallen gaat het daarbij om bestaande kantoren, die onder de naam Vermetten verdergaan. Met dezelfde vertrouwde gezichten, maar een nieuwe naam. Sponsoring van een evenement of sportvereniging is dan de perfecte manier om deze nieuwe naam onder de aandacht te brengen en te laten zien dat Vermetten | accountants en adviseurs maatschappelijk betrokken is.”

Ondersteuning en sponsoring

Het werkgebied van Vermetten | accountants en adviseurs reikt inmiddels van Bergen op Zoom tot Den Bosch. Elke vestiging heeft een eigen directie en een eigen sponsorbeleid. Vaak hebben de vestigingen van oudsher al sponsorovereenkomsten, die onder de vlag van Vermetten worden voortgezet. Bij nieuwe initiatieven zijn de eigen medewerkers en relaties belangrijk. Voetbalt iemand bij een club die nog sponsors zoekt? Of willen enkele collega’s samen meedoen aan een sportevenement als bedrijfsteam? Met een gesponsord sporttenue of een reclamebord langs de lijn ondersteunt Vermetten het lokale verenigingsleven graag! 

Lokaal en maatschappelijk betrokken

Vermetten | accountants en adviseurs groeit weliswaar, maar kiest er wel bewust voor om te werken met meerdere vestigingen die geworteld zijn én blijven in de gemeenschap waarin ze gevestigd zijn. “Werken met bekende gezichten. Geen gedoe. En lekker nuchter. Daarom heeft Vermetten geen eigen skybox bij een grote voetbalclub – al gaan er natuurlijk wel eens relaties mee naar een wedstrijd of mee als VIP, bijvoorbeeld naar de Acht van Chaam. De sponsoring is eigenlijk net zoals Vermetten zelf: lokaal en maatschappelijk betrokken”, vertelt Maurice. 

LED RUN

Het volgende evenement waar u Vermetten | accountants en adviseurs tegen kunt komen als sponsor, is de LED RUN ‘VERMETTEN LED’s GO!’ in Breda. Dit is niet alleen een leuk en sportief evenement, er wordt ook geld ingezameld voor het goede doel MedKid, een verpleegkundige dagopvang voor kinderen met bijvoorbeeld ernstige hartafwijkingen, luchtwegproblemen en voedingsstoornissen. Met de opbrengst wordt gebouwd aan een tuin, waarin de kinderen kunnen spelen. Daarom willen we op 27 september zoveel mogelijk mensen aan de startlijn zien! Doet u ook mee? Schrijf u in!