Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

‘Wij zijn Vermetten, dé adviseur van succesvolle ondernemers’

Het jaar is bijna ten einde, en Vermetten | accountants en adviseurs sluit op 31 december een heel mooi jaar af. We hebben heel veel voor onze klanten en met ons Vermetten-team bereikt. Ook hebben we heel veel nieuwe klanten en nieuwe collega’s mogen verwelkomen.
 

Samensmelten tot één winnend team

John: “Ieder jaar heb ik een motto dat centraal staat. Voor 2020 is dat ‘Wij zijn Vermetten!’. We vormen met onze 150+ collega’s steeds meer één Vermetten-team. Als team kunnen we trots zijn op wat we allemaal betekenen en bereiken voor onze klanten én voor elkaar. De afgelopen jaren is Vermetten sterk gegroeid door zowel autonome groei als aansluitingen van collega-kantoren. In 2020 gaan we verder met het integreren en harmoniseren van onze werkprocessen, zodat we nog meer het verschil kunnen maken. Met een solide verdediging en heel veel assists van waaruit onze klanten kunnen scoren. Zodat we samen zoveel mogelijk wedstrijden winnen en wij onze missie vervullen, namelijk ‘Vermetten: dé adviseur van succesvolle ondernemers’.
 

‘Leven tijdens het werk’ – een kracht van Vermetten

De wijze waarop en de snelheid waarmee Vermetten de afgelopen jaren in omvang en professionaliteit is gegroeid, is een verdienste van ons allemaal. Alle medewerkers maken Vermetten. Belangrijkste voorwaarde om het maximale uit een team te krijgen, is dat iedereen 100% zichzelf is. Ik zeg dan ook regelmatig ‘vergeet vooral niet jezelf mee te nemen’. We kennen allemaal het gezegde ‘je leeft niet om te werken, maar je werkt om te leven’. Ik zou daar van willen maken: ‘leef vooral tijdens je werk!’. Het faciliteren en optimaliseren van het juiste werkklimaat is cruciaal om een winnend team te formeren. Alleen zo benut je het maximale potentieel. Ieder teamlid draagt iets waardevols en iets unieks bij, ongeacht zijn of haar positie. Om in voetbaljargon te spreken: je kan in jouw elftal de beste vleugelspelers en spitsen hebben, maar als je geen goede verdediging hebt, dan verlies je de wedstrijd alsnog. 
 

De kunst van het nietsdoen

Eigenlijk is dit een contradictio in terminis, want ook als je niets doet, doe je wel degelijk iets. Het gereedschap van het nietsdoen wordt écht onderschat. Wij mensen – en accountants zeker – zijn control freaks. We leven in een soort van levenslange illusie dat alles maakbaar en controleerbaar is. Je kunt de omstandigheden waarin iets kan ontstaan, optimaliseren en dan heb je het wel zo’n beetje gehad, volgens mij. Vervolgens zul je de tijd zijn werking moeten gunnen. Dan hoef je wellicht geen geluk te hebben, maar is ‘niet te veel pech hebben’ wel prettig in het (ondernemende) leven.
 

Steeds weer nieuwe frisse energie

De Kerstperiode is voor velen een periode van bezinning en reflectie. Mensen staan stil bij hun leven, hun baan of hun onderneming. Ze hebben even de tijd om na te denken en nieuwe frisse ideeën op te doen. Het leven en het ondernemen is een continu proces van ‘creëren’ en ‘zijn’. Een natuurlijke afwisseling tussen creatie en nietsdoen zorgt voor steeds weer nieuwe frisse energie. Van hieruit kunnen we de allermooiste dingen creëren. Ons maximale potentieel benutten om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de creatie en ontwikkeling van de wereld, ons menszijn en onze vele ondernemingen. En zo gezamenlijk bij te dragen aan de creatie van onder andere gezondheid, verbondenheid, (financiële) zekerheid, inkomen en vermogen, een sociaal netwerk en vangnet, welvaart, vriendschap en collegialiteit. Om uiteindelijk gelukkig en daarmee pas écht succesvol te zijn!
 

Maximaal potentieel benutten

Het nieuwe jaar belooft weer een mooi jaar te worden. Niet alleen bestaat Vermetten | accountants en adviseurs in september 25 jaar, het nieuwe jaar biedt ook volop nieuwe kansen en het Vermetten-team wil haar klanten en elkaar ook in 2020 weer héél veel bieden. Iedereen krijgt bij ons de ruimte en de mogelijkheden om volledig zichzelf te zijn en zich te blijven ontwikkelen. Op deze manier kunnen wij het maximale potentieel uit onszelf halen. Die innerlijke drive van elk individueel teamlid is dan tegelijkertijd ook de voorwaarde om daarin te slagen. Maar daar kunt u bij Vermetten van op aan. Dat zit in ons DNA – Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend. Zonder gedoe. Zo ontstaat een win-win-win-situatie: voor onze klanten, voor onze medewerkers én voor ons kantoor. 

Wij zijn Vermetten, dé adviseur van succesvolle ondernemers.

Namens het gehele Vermetten-team wens ik alle lezers een heel gelukkig en gezond 2020 waarin al jullie dromen en wensen mogen uitkomen."

Overzicht