Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Medewerkersblog

“Het is een topstart van mijn carrière, waar veelzijdigheid, vertrouwen en vrijheid centraal staan.”

Fion Veseli, een ondernemende en gedreven Junior Data Analist bij Vermetten | accountants en adviseurs in Tilburg, heeft in korte tijd een indrukwekkende stempel gedrukt op het Advisory-team. En die stempel wordt alleen maar groter, want hij start binnenkort ook nog met zijn master! “Ik ga volle bak voor allebei en dat wordt hier enorm gewaardeerd. Dat motiveert mij dan weer enorm!”
 

Van diversiteit naar data

"Sinds 1 april, ongeveer 4,5 maand," antwoordt Fion opgewekt wanneer gevraagd wordt hoelang hij al bij Vermetten werkt. Zijn carrière bij Vermetten begon met een gedeelde functie tussen Assistent Accountant en Data Analist, maar al snel vond hij zijn roeping als Data Analist. Als waardevol lid van het Advisory-team heeft Fion zich gestort in de wereld van data-analyse en advies. Of het nu gaat om trajecten op het gebied van verduurzaming, onderzoek of strategietrajecten: je kunt bij Fion aankloppen!

Een frisse afwisseling en doorgroeimogelijkheden

“Bijna iedere maand heeft er tot nu toe anders uitgezien,” vertelt Fion. “Ik kan hier goed doorgroeien en doen wat ik leuk vind. Daar wordt echt naar geluisterd.” In de toekomst zal hij zijn aandacht voornamelijk richten op strategie- en duurzaamheidstrajecten. “We zijn met een leuk team. Ik kan mijn eigen ding doen en zo nu en dan sparren we samen over onderwerpen. Daadkrachtig overleggen zit in ons bloed!” Een vast stramien is dus zeldzaam in zijn planning, maar Fion floreert in deze omgeving van verandering en samenwerking.

Geen nummer, maar een waardevolle bijdrage

Fion deelt zijn bewondering voor de cultuur bij Vermetten, waar veelzijdigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Fion: "Er is hier veel vertrouwen in mijn kunnen. Bij Vermetten is er écht ruimte voor groei. Dit is mijn eerste kantoorbaan en ik vind het bijzonder dat ik zo'n mate van vrijheid ervaar. Ik kan zelf mijn pad kiezen waarin ik wil specialiseren. Ik mag zowel intern als extern presenteren en mijn resultaat staat voorop. Dat ik deze verantwoordelijkheid krijg, vind ik erg tof.” Fion voelt zich volledig onderdeel van het Advisory-team, en door de kleinschaligheid van het team ziet hij directe impact van zijn werk. Hier is hij geen nummer, maar een waardevolle bijdrage.

Studeren en gelijk lekker doorpakken!

Voordat hij bij Vermetten aan de slag ging studeerde Fion economie en voltooide zijn bachelor. Nu staat hij op het punt om aan zijn master te beginnen. Zijn vastberadenheid en ambitie resoneren duidelijk in zijn woorden terwijl hij vastbesloten zegt: "Lekker doorpakken!" Met enthousiasme vertelt hij hoe hij de groei en waardering bij Vermetten zo prettig vindt dat hij graag zijn uren blijft maken. Hij combineert zijn studie dan ook met deze functie. De flexibiliteit die Vermetten hem biedt stelt hem in staat zijn werkuren aan te passen aan zijn persoonlijke behoeften en studievereisten. “Toen ik doorgaf dat ik deeltijd wil werken en studeren was de eerste reactie: ‘Wat tof dat je zo graag wil werken naast je studie!’ Een hele fijne reactie. Ik ga volle bak voor allebei en dat wordt hier enorm gewaardeerd. Dat motiveert mij dan weer enorm!”

Een gedreven cultuur van vrijheid en vertrouwen

Fion benadrukt de menselijke en nuchtere benadering van Vermetten. De kernwaarden - deskundig, daadkrachtig, doeltreffend en zonder gedoe - worden niet alleen gedeeld, maar ook actief geleefd. Fion: “Ik vind het passende waardes voor de bedrijfscultuur. Er is echt geen gedoe, er wordt gekeken naar wat er gedaan moet worden en dat wordt gedaan. Het is een organisatie die geen onzin verkoopt. Ze zijn eerlijk en staan achter hun dienstverlening.” Dat vormt de ruggengraat van Vermetten.

De kracht van trots

Voor Fion draait plezier op het werk om vrijheid en verantwoordelijkheid. Twee woorden die vaak terugkomen tijdens het interview. Hier vertelt hij enthousiast over: “De trots die ik voel op de ontwikkeling die ik maak en de dingen die ik doe, maakt dit werk zo leuk. Als ik het goed uitvoer en goede feedback krijg is dat een vicieuze cirkel omhoog.” Zijn trots op zijn persoonlijke ontwikkeling en bijdragen stimuleert hem om steeds beter te presteren.

Trainingen en cursussen worden actief gestimuleerd

Fion benadrukt de mogelijkheden voor ontwikkeling bij Vermetten, bijvoorbeeld via de Vermetten Academy. Hij volgt cursussen die perfect aansluiten bij zijn carrièredoelen. “Ik krijg veel vrijheid in de keuze om een bepaalde cursus te doen. Als ik iets zie wat ik wil volgen en we kunnen onze dienstverlening ermee verbeteren, dan is het akkoord. Ze stimuleren het ook actief om trainingen te volgen. Voor mij als jonge carrière starter is dat heel belangrijk.”

Er is altijd ruimte voor ontwikkeling

Geïnteresseerd in een carrière bij Vermetten? Fion geeft advies: “Gewoon op gesprek komen! Kom proeven en praat met ons. Vermetten is best breed dus de kans is groot dat er iets voor je tussen zit.” Hij benadrukt dat de organisatie divers is en er kansen zijn voor elke interesse. Zelf is hij immers ook begonnen als Assistent Accountant, en al snel kon hij zich door ontwikkelen naar waar hij nu staat! "Als je wilt ontwikkelen, is er zeker ruimte voor. Ik kan enorm veel leren en dat wordt gestimuleerd. Kortom, het is een topstart van mijn carrière!"

Ook op zoek naar een topstart van je carrière? Lees hier meer over jouw toekomstige vliegende start bij Vermetten!