Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Medewerkersblog

“Het directe klantcontact geeft mij veel energie.”

Bij de vestiging van Vermetten | accountants en adviseurs in Tilburg vind je Bo Schoggers, die sinds januari 2020 werkzaam is op de audit afdeling. Bo heeft zich opgewerkt van senior assistent accountant tot controleleider, een positie die ze met veel passie en toewijding vervult.

 

De veelzijdige rol als controleleider

Bo Schoggers speelt een centrale rol binnen het team van Vermetten in Tilburg. Als controleleider zijn haar verantwoordelijkheden breed en impactvol. "Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen van het team, het samenstellen van risicostrategieën en het soepel laten verlopen van opdrachten," legt Bo uit. Ze benadrukt hoe deze functie haar dagelijks uitdaagt en stimuleert. "Het is een uitdagende en zeer diverse rol, die elke dag weer anders is en waarbij geen enkele opdracht hetzelfde is."

 

Leiderschap en klantcontact als brandstof

Bo's functie draait om leiderschap en klantinteractie, aspecten waar ze bijzonder van geniet. "Ik ben het directe aanspreekpunt voor de klant. Dat directe klantcontact geeft mij veel energie, vooral als een opdracht succesvol wordt afgerond en zowel het team als de klant er met een goed gevoel op terug kunnen kijken," vertelt ze enthousiast. “Dat is waarvoor je het doet!” Als controleleider is Bo verantwoordelijk voor het aansturen van het team en is ze is het aanspreekpunt voor de klant. Daarnaast is ze ook leidinggevende. "Ik help junior en senior assistenten bij hun loopbaan binnen Vermetten. Samen plannen we gesprekken in en bespreken we de doelen en wensen die ze hebben. Het is inspirerend om onderdeel te zijn van hun groei en ze te helpen bij het zetten van stappen in hun carrière," zegt ze.

 

Gelijk al een klik

Voor haar tijd bij Vermetten werkte Bo bij een ander accountantskantoor, waar ze te maken had met lange reistijden. De overstap naar Vermetten was een strategische keuze, mede ingegeven door de wens minder tijd in de auto door te brengen. "Ik zocht een accountantskantoor dichter bij huis en vond Vermetten. De sollicitatiegesprekken met Suzanne Snoeijs, managing partner auditpraktijk, en Niels, de toenmalige auditpartner, waren direct heel open, enthousiast en toegankelijk. Het was echt leuk en er was gelijk al een klik," herinnert Bo zich. Na slechts twee gesprekken werd ze direct aangenomen.

 

Een warm ontvangst

Bo werd warm ontvangen bij Vermetten, waar ze begon in een klein team dat sindsdien aanzienlijk is gegroeid. "Toen ik begon, was ik nummer negen in het auditteam; nu zijn we met veel meer.” Haar collega's zouden haar omschrijven als eerlijk en direct. “Je weet precies wat je aan me hebt,” zegt ze.

 

RA-titel in zicht

Qua toekomstplannen is Bo bezig met het afronden van haar RA-titel, een belangrijke mijlpaal in haar carrière. De RA-titel, wat staat voor registeraccountant, toont aan dat iemand een hoog niveau van deskundigheid in accountancy heeft bereikt in Nederland. "Ik ben nu bijna klaar met het praktische deel van mijn RA-opleiding en theoretisch ben ik al afgestudeerd," deelt ze.

 

Inspiratie en ontwikkeling bij Vermetten

Bo's verhaal is een inspirerend voorbeeld van de groei- en ontwikkelingsmogelijkheden bij Vermetten | accountants en adviseurs. Haar toewijding en passie voor haar werk weerspiegelen de waarden van de organisatie, waar professionele ontwikkeling en persoonlijke groei hand in hand gaan.

 

Ben je ook geïnteresseerd in een carrière bij Vermetten en wil je net als Bo een impact maken binnen je vakgebied? Bezoek onze vacaturepagina voor meer informatie. We kijken ernaar uit om samen met jou te groeien en te excelleren in alles wat we doen.