Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Medewerkersblog

“Gezelligheid en groeien: de perfecte combinatie op de werkvloer!”

Annika Seegers werkt als administratief medewerkers bij Vermetten | accountants en adviseurs. De reden om over te stappen naar een nieuwe werkgever was simpel. Annika zocht meer uitdaging in de dagelijkse werkzaamheden en had meer behoefte aan specialistische werkzaamheden. Bij Vermetten | accountants en adviseurs vond zij een nieuwe werkplek waar ze zich kan specialiseren én waar er volop ruimte is om door te groeien.

Een mooie nieuwe uitdaging

“De combinatie van verschillende werkzaamheden en veel klantcontact maakt het werk divers. Naast het dagelijkse werk van het inkoopproces en de verwerking van de boekhouding, zijn de belangrijkste taken onder andere het voorbereiden van de btw-aangiftes en het uitvoeren van jaarafsluitingen.” Daarnaast houd Annika zich bezig met kleine controles en heeft ze regelmatig klantcontact. Het werk is erg afwisselend en de taken worden steeds uitgebreider, wat voor haar als  administratief medewerker een mooie uitdaging biedt.

Doorgroeien door dialoog

Annika is heel erg te spreken over de groeimogelijkheden bij Vermetten. “Er is ruimte om te leren en te groeien. Aan het begin van elk jaar worden er doelen gesteld en tijdens het eindejaarsgesprek blikken we terug, evalueren we, en stellen we de nieuwe doelen voor het komende jaar vast. Bij Vermetten wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Het feit dat die ruimte er is, is ontzettend fijn. Dit heb ik bij vorige werkgevers nooit zo ervaren. Dat was altijd afgebakend zonder veel ruimte voor wat voor mij belangrijk was. Hier is dat écht heel anders. Dat kende ik niet zo.” Aldus Annika.

Vermetten: toegankelijk en zonder gedoe

Voordat Annika aan de slag ging bij Vermetten, was het beeld wat ze had van accountantskantoren – op zijn zachts gezegd – nogal stijfjes. Annika: “Ik had nog nooit bij een accountantskantoor gewerkt. Ik dacht altijd aan stugge formele bedrijven met mannen in driedelig pak. Maar bij Vermetten bleek niets minder waar. Het bedrijf is toegankelijk en er heerst een informele sfeer. Je kunt altijd bij elkaar binnenlopen, óók bij de directie. Geen ‘u’ en zéker geen driedelig pak! Het team van collega's is klein en divers, wat zorgt voor een laagdrempelige en fijne werksfeer.”

Gezelligheid en groeien: de perfecte combinatie op de werkvloer

“Ons team bestaat uit vijf dames en twee heren van verschillende leeftijden en er hangt gewoon een hele fijne sfeer onderling. We werken graag samen en iedereen is heel behulpzaam. De gezelligheid maakt dat ik met plezier naar kantoor ga en daarbij heb ik echt het idee dat ik elke dag wat bijleer.” Aldus een collega. Annika: “Kijk, natuurlijk is het ook hard werken, doorwerken en zijn er uiteraard ook deadlines. Dat is overal zo. Maar bij ons is er altijd tijd voor een leuk gesprek, om te vragen hoe het écht met iemand gaat of om gezellig samen te lunchen. Dat maakt elke werkdag gewoon heel plezierig. Er is een goede balans. Bij Vermetten voelt het alsof ik in een warm bad terecht ben gekomen.”

De waarden van Vermetten slaan de spijker op zijn kop

Annika is zeer te spreken over de waarden van Vermetten. “De waarden van Vermetten, die slaan de spijker op zijn kop. Voor elke tak sport hebben we iemand in huis en de deskundigheid, daadkracht en doeltreffendheid is gewoon écht waar Vermetten voor staat.” Dit wordt ook weerspiegelt binnen het team. Zo omschrijft een collega van Annika haar als iemand die altijd de rust bewaart en de tijd neemt heeft om vragen te beantwoorden. En ook Annika kan altijd terecht bij haar collega(‘s). Haar collega’s worden geprezen om hun behulpzaamheid en vriendelijke karakter. “We kunnen veel van elkaar leren en werken daarom ook graag samen.” Aldus Annika en haar collega’s.

Samen met zijn allen

Annika: “Het hebben van een vraagbaak is heel erg fijn. Als de een iets nodig heeft, kijkt de ander standaard mee hoe er geholpen kan worden. Natuurlijk, als we het zelf kunnen, doen we het zelf. Maar samen met zijn allen proberen we alles succesvol af te wikkelen. Samen weet je toch meer en een tweede paar ogen is altijd fijn. We vullen elkaar goed aan en kijken uit naar de toekomst, de samenwerking en de groeimogelijkheden die Vermetten ons biedt. We hebben een heel gezellig clubje hier en we zitten hier goed op onze plek!”