Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Medewerkersblog

“De keuze om hier na mijn studie te blijven werken was snel gemaakt”

Anne van Rijen werkt sinds september 2021 bij Vermetten in Tilburg. Ze begon als werkstudent. In september 2023 rondde ze de opleiding fiscale economie af en sindsdien werkt ze met veel plezier als junior belastingadviseur.

 

Begonnen als werkstudent
Tijdens haar studie zocht Anne naar een bijbaan in de omgeving van Tilburg om ervaring op te doen in haar vakgebied en haar interesses te ontdekken. “Ik kende Vermetten nog niet. Toen ik ze online tegenkwam, stuurde ik hen meteen een bericht,” aldus Anne. Wat haar opviel? “Vooral de belofte dat ze alles ‘zonder gedoe’ doen. Dat sprak mij enorm aan.” Na één kennismakingsgesprek werd Anne al onderdeel van het Vermetten team.

 

Fulltime aan de slag bij Vermetten
Anne werd ontzettend vriendelijk ontvangen door haar collega’s. “Er werd een lunch georganiseerd met alle nieuwe medewerkers van Vermetten,” zegt Anne enthousiast. “Het was leuk om meer van Vermetten te zien en prettig om contact te leggen met mensen in hetzelfde schuitje.” Ze had het zo naar haar zin als werkstudent dat de keuze om hier fulltime aan de slag te gaan snel was gemaakt. “Ik twijfelde geen moment. De collega’s zijn gezellig, het werk is leuk en ik kan hier nog veel leren!”

 

Een afwisselende baan
Als werkstudent vond Anne het werk al afwisselend, maar tegenwoordig is het nog veelzijdiger. Ze geeft nu namelijk ook advies en heeft veel contact met klanten. “Ik stel onder andere aangiftes op, bereid belastingadviezen voor en ondersteun senior belastingadviseurs,” vertelt Anne. “Laatst onderzocht ik voor een medische klant of bepaalde diensten onder de btw-vrijstelling vallen. Ik vind het leuk om vraagstukken als deze te onderzoeken en op basis daarvan een advies te vormen.” Ze geniet van het werken voor de klanten van Vermetten. “Ze passen bij de waarden van Vermetten. Ze zijn nuchter en toegankelijk. Dat werkt heel prettig.”

 

Bereid om elkaar te helpen
Wat Anne ook waardeert, zijn de leuke collega’s. “Het is een hecht team. Iedereen is bereid om dingen uit te leggen of te helpen. Nu Vermetten steeds groter wordt, merk je dat er veel deskundigheid in huis is. Er is altijd wel iemand die ergens verstand van heeft.” Daarnaast doen de collega’s onderling leuke dingen voor elkaar, zoals het versieren van Anne haar bureau voor haar verjaardag. Ook de samenwerking en het contact met de andere vestigingen is heel goed. “We hebben veel leuke personeelsuitjes en kwartaalmeetings. Ook zit ons team één keer in de week bij een andere vestiging in Tilburg met alle fiscalisten samen. Zo kunnen we goed samenwerken en van elkaar leren.”

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling
Uiteindelijk wil Anne doorgroeien naar senior belastingadviseur. “Maar alles op zijn tijd. Ik weet dat ik mijn ambities kan bespreken met mijn leidinggevende. Onlangs heb ik aangegeven dat ik affiniteit heb met erf- en schenkbelasting. Dat hebben ze ook meegenomen en ondertussen krijg ik steeds meer taken op dat gebied. Heel fijn dat ze daar gelijk wat mee doen!”

 

Wil jij jouw carrière ook vliegend starten? Bekijk de vacatures of er iets voor je bij zit of neem contact met ons op!

Overzicht