Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Medewerkersblog

“De Brabantse cultuur past mij heel goed, sociaal en eerlijk naar elkaar!”

Een goede vriend vroeg mij om te komen werken bij Vermetten

Voor zijn baan bij Vermetten werkte Özkan voor een ander accountantskantoor. Özkan: “Ik werd benaderd door een goede vriend van mij die hier als manager werkt. Hij heeft me bij Vermetten gebracht.” Hoe dan? “Met een kop koffie!” Het gesprek bleek succesvol, want niet veel later werd Özkan als nieuwe collega in het team van Vermetten geïntroduceerd. “Het gevoel moet goed zitten, ook al bieden ze goede arbeidsvoorwaarden, als het gevoel niet goed zit ga ik dat niet lang volhouden.” Naast het vertrouwde gezicht in het bedrijf, past de informele sfeer op kantoor goed bij hem. Hij is dan ook trots dat hij de kans heeft gekregen om zich bij dit team te voegen. “Vermetten is een professioneel bedrijf met een groot klantenportfolio.”

Werkgeluk bij Vermetten

Voor Özkan is werkgeluk werken bij Vermetten. “Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, niet alleen vanwege het werk zelf en de potentie tot groei, maar bij Vermetten hangt een gemoedelijke sfeer met leuke collega’s. Dat ik me bij deze club mensen mag voegen omvat voor mij werkgeluk. Ze zijn altijd opzoek naar goed personeel, of er nu wel of geen functie voor openstaat. Dat ik onderdeel mag uitmaken van dit bedrijf met professionals maakt me trots.” Werkgeluk voor Özkan zit ‘m dus écht in het onderdeel mogen uitmaken van dit bedrijf met alle potentie tot doorgroeien.

Gecharmeerd door het digitale kantoor van Vermetten

Op de vraag wat hem over de streep zou trekken als sollicitant voor een functie binnen Vermetten is Özkan heel duidelijk. “Het is een digitaal kantoor. Er is geen papieren rompslomp, maar alles is gedigitaliseerd.” Ook de vrijheid om je te kunnen blijven ontwikkelen en groeien vormen een belangrijke motivatie voor Özkan om te werken bij Vermetten.

Groei en ontwikkeling worden gestimuleerd

Aan ambitie ontbreekt het Özkan niet. Hij ambieert binnen een jaar de functie Relatiebeheerder. “Ik heb gesprekken met mijn leidinggevende over mijn groei en ontwikkeling. Ik merk dat ze me veel ruimte bieden om mezelf te ontplooien. Ik krijg de mogelijkheid om cursussen en opleidingen met relevantie tot mijn functie te volgen.” Niets moet, alles mag. “Bij Vermetten wordt er niet van je verwacht dat je in de functie Assistant Accountant doorgroeit tot Accountant als je dat niet wilt. Bij een ander kantoor wordt dat wel vaak verwacht, bij Vermetten niet. Hier wordt gekeken naar jou als persoon, wat je wilt en wat bij je past.”

Een Brabants en bourgondisch karakter

Om de week organiseert Vermetten een borrel. “Dan komt iedereen bij elkaar om gezellig te praten, niet over werk maar om elkaar beter te leren kennen.” Deze Bourgondische cultuur past hem goed. “Ja, de Brabantse cultuur zit hem ook in mijn persoonlijkheid. Ik ben sociaal, ik kan goed met mensen omgaan. Ik ben eerlijk en collegiaal.” Ook dat past bij het Bourgondische karakter van Vermetten, ook wel de no nonsens cultuur. “Gewoon eerlijk naar elkaar toe, de deuren staan open en elke vraag die je hebt wordt beantwoord.”

Ook aan de slag bij Vermetten? 

Ben jij na het lezen van dit artikel enthousiast geworden en wil jij werken bij Vermetten | accountants en adviseurs? Dat komt mooi uit, want wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Momenteel zoeken wij (aankomende) Assistant Accountants die graag de handen uit de mouwen steken en die het beste uit zichzelf willen halen. Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog! Ook voor onze andere vestigingen zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk al onze vacatures  en ontdek of wij jouw nieuwe werkgever worden!