Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Belastingadvies

Fiscaliteit heeft wel iets weg van een puzzel. Maar dan wel eentje waarbij de stukjes elk jaar net even anders zijn, en je elke keer weer andere slimme manieren moet vinden om alles tóch in elkaar te laten passen. Vind jij het leuk om je vast te bijten in fiscale zaken? En wil jij mkb-ondernemers bijstaan in alles wat met belasting te maken heeft? Dan heeft Vermetten | accountants en adviseurs de perfecte baan voor jou.

Fiscale vacatures bij Vermetten

Bij Vermetten | accountants en adviseurs creëren we inzicht en overzicht voor onze klanten. Daarbij horen fiscale zaken in álle verschijningsvormen. We hebben expertise op het gebied van vennootschapsbelasting en BTW, maar ook wanneer het gaat om loonbelasting, dividendbelasting en schenkings- en successierechten.

Verder in belastingadvies?

Of je nu net begint als fiscalist, of al kunt bogen op een lange carrière in belastingadvies: wij hebben de uitdaging die jij zoekt. We combineren de expertise van een groot kantoor met de snelheid en flexibiliteit van een kleinere organisatie. Met onze persoonlijke benadering, richting onze klanten én collega’s, maken we het verschil. Bij Vermetten kom je verder! Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog.