Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Meest gezochte onderwerpen

Audit

Als jij de koning(in) bent van de complexe jaarrekeningen (of hard op weg bent om dat te worden) dan hebben wij de baan voor jou. En trouwens ook wanneer jij de administratieve processen of de ICT-systemen van onze klanten tot in detail weet te doorgronden. Deskundige en daadkrachtige doorbijters als jij zijn precies de mensen die wij zoeken voor onze controlepraktijk!

Audit vacatures bij Vermetten

Bij Vermetten | accountants en adviseurs creëren we inzicht en overzicht voor onze klanten. Daarvoor zijn audits onmisbaar. We controleren de jaarrekening (of verzorgen de pre-audit) – onder meer op basis van de slimme analyses van onze eigen data-analisten, die de geldstromen én de risico’s binnen een jaarrekening in kaart kunnen brengen. Maar we kunnen ook subsidieaanvragen begeleiden of de controleverklaring van de productieverantwoording in het kader van de WMO en de Jeugdwet afgeven.

Verder in auditing?

Of je nu net begint als auditor, of al een lang cv op je naam hebt staan: wij hebben de uitdaging die jij zoekt. We combineren de expertise van een groot kantoor met de snelheid en flexibiliteit van een kleinere organisatie. Met onze persoonlijke benadering, richting onze klanten én collega’s, maken we het verschil. Bij Vermetten kom je verder! Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog.